27. nov. 2019

Julens vine fra Bækkelund Vine og fint pyntede borde bød os velkommen til årets sidste smagning.

27. nov. 2019

Menu var fint afstemt til de vine vi smagte.
1: Røget hjorteinderlår m. Waldorfsalat og tyttebær.
2: Andebryst m. rødkålssalat
3: Braisseret svinekæber m. rodfrugtmos og svampe.
4: Risalamande

27. nov. 2019

Dan Magnussen viste billeder fra stederne, hvor vinen kom fra og der var en god dialog mellem Dan og gæsterne.
Et medlem havde været på et par af vingårdene.
Flere drog afsted med vin under armen, da Dan havde sørget for et lager i sin kassevogn.

31. okt. 2019

12 medl/gæster deltog i en spændende rundvisning på Amager Bryghus med Betina Obleng som rundviser.

31. okt. 2019

Der blev smagt på årets julebryg som lige var blevet introduceret.
Desuden var der frit valg fra alle bryggeriets haner !

31. okt. 2019

Som afslutning på rundvisning blev der serveret højt belagt smørrebrød - ingen gik sultne derfra.

27. sept. 2019

Årets skovtur til Vesterhavegaard i Karrebæksminde

27. sept. 2019

Tur i vinmarken med vinbonden Jesper Rye

27. sept. 2019

Vinsmagning med lækker tapas menu afsluttede vores besøg

30. aug. 2019

Her er de vine som Claus Pedersen fra Vin & Druen præsenterede os for ved denne smagning.

30. aug. 2019

Fint udvalg
Bobler
3 hvide
4 røde
1 dessert

30. aug. 2019

Der blev lyttet til Claus
der blev smagt på vinen
og dertil spist Christinas lækre småretter.
En dejlig aften.

24. maj 2019

Tema: Champagne for alle.
Det var 19 forventningsfulde gæster der var mødt op og glædede sig til at smage rigtig champagne.
Michael Arbo fra firmaet
“Champagne for alle” stod for denne smagning.

24. maj 2019

Menu:
Laksetatar på salatbund.
Braisseret kalvespidsbryst m. mos og spidskålssalat m. pære. Bærsymfoni m. vaniljeis og hjemmelavet brownie.Christina have kreeret denne lækre menu til alle boblerne.

24. maj 2019

Vi lærte også, hvordan en flaske champagne åbnes rigtigt uden det sprøjter ud over det hele og de gode dyre dråber går til spilde.

26. april 2019

Generalforsamling 2019.
Alle fremmødte medlemmer
lytter til årets beretning ledsaget af et glas kølig hvidvin.

26. april 2019

Efter generalforsamling blev der serveret en dejlig stor wienerschnitzel med “dreng”. Frank vores “gamle vinmand” fra Le Papillon havde fundet nogle gode vine frem fra gemmerne til denne menu.

26. april 2019

Blandt de indkomne forslag blev der trukket 3 præmier fra vinklubben - 2 små fl. af vores Bornholmerbitter.
Frank ville også være gavmild og trak endnu 5 præmier - vin fra aftenens sortiment.

15. marts 2019

Denne aften smagte vi på vine fra Bourgogne i Frankrig. Rasmus Jørgensen, fra Hillerød Vinkompagni, stod for præsentationen af 4 hvide og 4 røde vine fra dette område.

15. marts 2019

Til god vin hører god mad og Christina mestrede også denne gang, at servere retter der matchede vinene.
1. Dampet hvidising på bund af æbler, syltede rødløg og salat m. sennepsdressing.
2. Hummersuppe m. hummerhaler.
3. Rosastegt andebryst m. rosenkål og svampe.
4. Helstegt oksemørbrad m. asparges og tranebærcreme.

15. marts 2019

39 medlemmer deltog i dette arrangement og alle hyggede sig og var tilfredse ser det ud til.
HUSK! man kan sende en hilsen i Gæstebogen her på hjemmesiden, hvis der er ros eller ris .

1. februar 2019

Tema for denne aften var “Portvin til den rigtige mad”
Forventningsfulde medlemmer er ved at være klar til vinmand Flemming Müthel Olsen fortæller om, hvilken portvin og mad der passer sammen. Vi skal smage 7 vine til 7 retter.

1. februar 2019

Christinas menu til aftenens 7 portvine.
Pink: Ananas og dadler m. lakrids
White: Røget hellefisk m. peberrod/æblesalat
Ruby: Grovhakket tunfrikadelle m. dressing
Tawny: Kyllingefilet m. serranoskinke
10 års Tawny: Ølbraisseret svinekæber m. champignon gratineret med blå ost
LBV 2013: Peberstegt kalvefilet m. tomatsalat
Vintage 2016: 3 slags ost m. abrikos/figen mos.

1. februar 2019

Knud Borch (bestyrelses suppl) og fhv. restaurantchef, viste at han ikke havde glemt sit fag og stod for at skænke op for gæsterne.
Lene (formand) nød aftenen som gæst, da hun lige har været syg.
Aftenen sluttede med kaffe og en lille chokolade.



16. nov. 2018

Morten fra Det Argentinske Vinhus på Amagerbrogade 18 præsenterede aftenens vine med stor ekspertise og humør.

16. nov. 2018

Christinas menu passede perfekt til de vine vi smagte.
Appelsin m/ karamel og saltede mandler. Kammuslinger på fennikelbund. Laksetatar m/ citroncreme. Oksecarpassio m/parmesan. Kalveculotte m/svampesauce og syltede tomater.

16. nov. 2018

Nye og gamle medlemmer hyggede sig og fik nogle gode samtaler henover bordene.

28. sept. 2018

Dyrehøj Vingaard.
Rundvisning i vinmarker, Betina fortæller om vinstokkene, beskæring og høsten.

28. sept. 2018

Besøg i vineriet.
Fra druer til dejlig vin.
Her så vi de mange tanke, hvor vinen bliver lagret og senere tappet på flasker.

28. sept. 2018

Smagning af 5 vine og dejlig mad. Mørbradgryde m. ris og pæretærte til dessert.
Inden afgang blev der også tid til indkøb i butikken.

17. august 2018

Frederiksdal Kirsebærvin præsenteret af Inge Fisker.
Så er alt klar til denne spændende smagning, hvor vi skal smage 7 vine ledsaget af 7 retter mad, der er udvalgt til hver sin vin.

17. august 2018

Her er 5 vine med 5 lækre retter.
Braiserede svinekæber m. rodfrugter, rosastegt andebryst m. spidskål, kalveculotte m. svampestuvning, ristet brød m. blåost og cognac/figen og chokolade brownie m. hindbær.

17. august 2018

Efter denne smagning erfarede vi, at kirsebærvin ikke kun er noget man kan drikke til risalamande.
Tak til Frederiksdal Gods for en meget spændende og lærerig smagning.

25. maj 2018

Tema: Bobler og Rosé
Præsenteret af Bent fra Tåstrup Ny Vinhandel
Sommersmagning og i år med det rigtige vejr - fuld sol og 24 gr.

25. maj 2018

4 fl. bobler (Cremant, Spumante, Prosecco, Champagne)
4 fl. Rosé fra Argentina, Frankrig, Tyskland, Italien ledsaget af buffet med mange lækkerier.

25. maj 2018

Alle hyggede sig på denne lune aften og nogle af gæsterne “truede med” at melde sig ind, fordi de syntes så godt om arrangementet.

13. april 2018 Generalforsamling 2018

Dejlig Wienerschnitzel med det hele og gode vine fra Le Papillon

13. april 2018

Glade medlemmer nyder middagen og samværet efter årets Generalforsamling

2. marts 2018

Vine og tapas menu.
Dejlig aften i Køge.

2. marts 2018

Tema: Bordeaux vine
Køge Vinhandel afholdt denne aftens smag.
Kem, ejeren af K-V, præsenterede hvid- og rødvine som blev ledsaget af lækker tapas menu.

28. januar 2018

Wine Battle
Italy vs Spain på La Rocca.
Eduardo og Antonio præsenterede i alt 14 vine for os.
Tror det var Italien der vandt.

28. januar 2018

Lækker tapas buffet til søndagens smagning.

6. oktober 2017

Vinmanden Henrik havde sammen med Christina komponeret lækre tapas retter til denne aften bl.a.
Canapeer, brød m. gedeost/ honning, kammusling m. røget skinke, lammeculotte m. Waldorfsalat, ost og Brownies m. bær.

26. oktober 2017

Amaronespecialisten Michael Lyng præsenterede sammen med winemaker Chiara 7 super gode vine fra vingården Terre di Leone i byen Marano i Veneto området. Christina havde i samråd med Michael lavet lækker tapas anretning.

26. oktober 2017

Aftenens 7 vine med smukke etiketter som Chiara har designet.
Vi fik endda lov, at smage en Mappale 108, som er husets vin på Terre di Leone - tallet kommer fra vinmarken som kaldes 108.

9. juni 2017

Tema: Rosé og bobler - vin til sommerens hygge og fester.
Rasmus Nova fra Hillerød Vinkompagni præsenterede aftenens vine - 4 rosé og 4 bobler. Christina havde fremtryllet en lækker tapas buffet og trods vejret blev det sommer indenfor på Immerkær for de 18 gæster der deltog i smagningen.

8. september 2017

Tema: Hvid og rød Zinfandel- med 2 afstikkere.
Jan Mikkelsen fra Vinbyen.dk præsenterede i alt 9 vine og Christina havde fremtryllet en lækker 3-retters menu der matchede vinen.

6. oktober 2017

Tema: Pinot Noir verden rundt.
Henrik Bjerring Knudsen, Wine Facilitator / Mr. Wine præsenterede vine med druen Pinot Noir fra Frankrig, Tyskland, Østrig, Australien, Tasmanien, New Zealand og Californien.
Desuden udfordrede han os gæster med en quiz.

3. febr. 2017

Tema: Chardonnay og Cabernet Sauvignon druerne.
Skjold Burne fra Hvidovre Stationscenter var aftenens leverandør.
Vi smagte på 2 hvide og 6 røde vine fra forskellige lande.
Christina havde lavet noget fantastisk mad til os. Forret: Laksetatar. Hovedret: Ølbraisserede svinekæber med ris. Dessert: Pandekage med vaniljeis.
En hyggelig vinaften, hvor 41 af medlemmerne deltog.

12. marts 2017

Tema: Italiensk når det er bedst.
Restaurant La Rocca havde arrangeret denne eksklusive smagning med en lækker buffet incl. dessert.
Vi smagte 4 hvidvine, 5 rødvine og 1 dessertvin.
La Rocca gav et glas Prosecco ved velkomsten.

4. april 2017

KTAS vinklubs årlige generalforsamling.
Blev afholdt på Immerkær og Frank fra Le Papillon leverede 4 gode rødvine til den traditionelle menu Stegt flæsk med persillesovs

22. sept. 2016 Laudrup Vine

Tema: De søde vine.
Vi smagte på alt fra champagne til dessertvin.
Smagning blev afholdt på Lautruppark Hotel og til vinene blev serveret en super lækker tapas buffet.

28. okt. 2016 Mikael Lyng, Amaronespecialist

Tema: Vertikalsmagning Amaronevin 1998-2011.
Winemaker Enrico Spinosa himself præsenterede sine vine.
Smagning blev afholdt i foreningslokalerne Immerkær i Rødovre. Der blev serveret en lækker buffet med pølse og ost.

25. nov. 2016 Saesonvine ApS.

Tema: Vine til julen og nytårets fester.
Jakob fra Saesonvine gav os nogle gode bud på vine til jul og nytår. Smagningen blev afholdt på Saesonvines lager i Ballerup.
Det var særdeles hyggeligt og Jakob havde sørget for masser af pølse, brød og ost, hvilket var med til at fuldende denne smagning.

Del siden